Hazze Eklöf

Vem är  du?
Hazze Eklöf, bor i Sävsjö mitt i Småland, Har en liten firma Z-Foto som jag driver på min fritid.

Vad fotar du?
Jag tar uppdrag som: Bröllop, Balfotografering, Barn och Familjefoto, Porträtt, Uppdragsfoto, Festivaler m.m

Vad kostar det att bli fotograferad?
Har lite olika priser på paket. Prislistan har en del uppgifter på paket och förstoringar.

Vad är TFP?
TPF är en förkortning av "time for print" och betyder att ingen ekonomisk ersättning ( lön, gåva, arvode etc.) utgår till  någon inblandad part i fotosessionen. Som inblandad part kan t.ex anses: Fotograf. modell, MUA, Stylist, Grafiker, Retucherare eller på sätt inblandad part.

Skriver vi avtal?
Självklart så upprättar vi ett avtal där vi blir överens om hur man får använda bilderna och hur de levereras, du får ett ex och jag behåller ett, är du under 18 år bör målsman skriva under.

Hur går en bokning till?
Du ringer eller skickar ett mail. sedan bestämmer vi en tid och ev tema för en fotografering.   070-620 92 56   hazzeeklof@yahoo.se  

Villka miljöer jobbar du i ?
Hemma i min studio. Har kamerasystem  Nikon D3, Nikon D700, Nikon D200 samt en hel del gluggar. Studioblixtar och ett antal bakgrunder. Jag fotar även i utemiljö som kan vara varijerande. Vid ruiner, gruvor, sjöar, ängar, fabriker eller vad du har för önskemål.

Får jag ta med en kompis vid plåtningen ?
Ett tips är att alltid ta med en kompis/vän åtminstone första gången du är på ett uppdrag tillsammans med personer som du inte har träffat innan. Alla seriösa tycker bara att det är en bra idé, om någon tycker att det är ”onödigt” att ta med en kompis/vän skall du omedelbart avboka mötet/uppdraget.


Vad händer med bilderna?
Du får en DVD  skiva med alla bilder, vill du så fixar jag till förstoringar enl
prislistan.

Vad gör du med bilderna?
Enlig de avtal som vi skriver så har jag bilder på min hemsida, samt de forum som du godkänner. Vill du inte publicera bilderna, så gör jag det inte.